Zeilringen 15 mm

Zeilringen 15 mm nodig? Bestel uw zeilringen 15mm bij Stronghold!

Bent u op zoek naar zeilringen 15 mm? Wilt u de zeilringen 15mm die u nodig heeft snel en makkelijk kunnen bestellen? Dan zit u bij Stronghold goed! Bij Stronghold bieden we u een uitgebreid assortiment. U kunt bij ons terecht voor zowel zeilringen 15mm als ringmachines. Alle producten uit ons assortiment zijn van de hoogste kwaliteit. Bij Stronghold bieden we u een uitgebreid assortiment aan producten, waardoor u altijd de juiste zeilringen bij ons kunt vinden. Ook zeilringen 15 mm kunt u in ons assortiment vinden. U heeft bij ons niet alleen de keuze uit zeilringen in verschillende formaten, maar ook uit zeilringen in verschillende materialen.

 

Afbeeldingen van SH 15 (Ø 15,3 MM)

SH 15 (Ø 15,3 MM)

 

Prijs per 1.000 stuks
Bestelhoeveelheid per doos á 5.000 stuks

 

 
 
Afbeeldingen van SH 16 P ( Ø 16 MM )

 

SH 16 P ( Ø 16 MM )

 

Prijs per 1.000 stuks
Bestelhoeveelheid per doos á  5.000 stuks

 

De zeilringen 15 mm van Stronghold

Bij Stronghold staan we voor kwaliteit. We staan bekend om onze kwalitatieve zeilringen 15mm. Het merk Stronghold is opgericht door Maurice Schoenmakers. Met MSK heeft hij al 25 jaar ervaring. Hij is dan ook geen onbekende in de zeilringindustrie. Stronghold is voortgekomen uit zijn kennis en ervaring. Stronghold levert producten die uniek zijn in de branche. We bieden namelijk zowel ringmachines als zeilringen, die heel nauwkeurig op elkaar afgestemd worden. Bij ons vindt u dus de beste zeilringen 15mm. Dit maakt de producten van Stronghold uniek. Deze combinatie van zeilringen en ringmachines onder één noemer heeft genoemd voor een aanzienlijke verbetering voor diverse toepassingen. Bij Stronghold laten we zowel de ringmachines als de zeilringen produceren volgens onze specificaties. De ringen en de tegenringen worden gefabriceerd en afgewerkt in een moderne fabriek in Europa. Dit gebeurt met veel precisie. Dankzij deze nauwkeurige manier van produceren is er vrijwel geen sprake van toleranties. De haarscherpe afstemming tussen zeilringen en ringmachines zorgt bovendien voor een soepel productieproces en een minimale kans op storingen. 

Zeilringen 15 mm bestellen bij Stronghold

Wilt u de zeilringen 15 mm van Stronghold graag bestellen? U kunt de zeilringen die u nodig heeft heel makkelijk bestellen via onze webshop. Hier kunt u producten bestellen van hoge kwaliteit, voor een zeer scherpe prijs. We bieden u niet alleen scherpe prijzen, maar ook service. Zo kunnen we bijvoorbeeld de opleiding van uw medewerkers verzorgen als u een ringmachine heeft aangeschaft. U kunt bij ons zowel nieuwe als gebruikte ringmachines aanschaffen. Ook kunnen wij uw bestaande ringmachine aanpassen. We hebben een eigen technische dienst bij Stronghold, die niet alleen aanpassingen kan uitvoeren maar op wie u ook kunt rekenen voor reparaties, revisie, onderhoud, specials en het verhelpen van storingen. Wilt u meer weten over onze producten of over onze zeilringen 15 mm? Neem dan contact met ons op.