Zeilringen 12 mm

Zeilringen 12 mm nodig? Bestel uw zeilringen 12mm bij Stronghold!

zeilringen 12 mmBij StrongHold Eyelet Solutions hebben wij een enorm aanbod in zeilringen. Bent u opzoek naar "zeilringen 12 mm" dan kunt u die zeker vinden in ons assortiment. Doordat wij al jaren meegaan in de zeilringen branch hebben wij de nodige ringen in ons assortiment en veelal op voorraad. Zeilringen 12 mm is een zeer gewilde zeilring, voor uw zeildoek. Indien 12 mm toch niet de juiste is, nodigen wij u graag uit om verder te kijken in ons assortiment. Wij hebben zeilringen vanaf 6 mm tot en met 66 mm.

Afbeeldingen van SH 12 P ( Ø 12 MM )

SH 12 P ( Ø 12 MM )

 

Prijs per 1.000 stuks
Bestelhoeveelheid per doos á  5.000 stuks

 

SH11 (Ø 11,3 MM)

 
A: 24,70 mm B: 12,10 mm C: 8,40 mm.

Prijs per 1.000 stuks
Bestelhoeveelheid per doos á 5.000 stuks

Afbeeldingen van SH13 (Ø 12,7 MM)

SH13 (Ø 12,7 MM)

 
A: 26,70 mm B: 13,40 mm C: 9,50 mm

Prijs per 1.000 stuks
Bestelhoeveelheid per doos á 5.000 stuks

Over StrongHold Eyelet Solutions

Al meer dan 25 jaar heeft StrongHold Eyelet Solutions, onder de naam MSK, ervaring in de zeilringindustrie met zeilringen 12 mm. Wij kunnen u zowel ringmachines aanbieden als zeilringen. De machine en de ringen zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd. Wij zijn uniek in onze branch doordat wij perfecte afstemming hebben tussen onze zeilringen en ringmachines. De naam StrongHold Eyelet Solutions maakt sindskort enorme naamsbekendheid. Dit komt door het gewekte enthousiasme en de interesse in zeilringen van vandaag de dag. De combinatie van zeilringen en ringmachines onder één dak, blijkt een enorme verbetering te zijn. Dit alles maakt het merk StrongHold een sterk.

Breed aanbod zeilringen 12 mm

Wij bieden u via onze website zowel ringmachines als zeilringen 12 mm aan die nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd. Door deze haarscherpe afstemming tussen de zeilringen en de ringmachines zijn wij een begrip in onze branch. Wij van, StrongHold Eyelet Solutions beschikken over een eigen technische dienst en een werkplaats voor onderhoud. Ook gebruiken wij onze werkplaats voor revisie, aanpassingen, specials en het verhelpen van diverse storingen.

Opleiding voor uw medewerkers?

Wilt u uw medewerkers up to date houden en bent u daarom opzoek naar een opleiding voor uw medewerkers? Ook bij StrongHold Eyelet Solutions kunnen wij zorgen voor de opleiding van uw mensen. Doordat wij een doorgewinterde machine zijn kunnen wij uw medewerkers opleidingen aanbieden.