Handpers zeilringen nodig?

Handpers zeilringen online kopen

handpers zeilringenHeeft u een handpers zeilringen nodig? Bent u opzoek naar een handpers voor uw zeilringen? Dan bent u bij StrongHold Eyelet Solutions aan het juiste adres. Een handpers zeilringen is essensieel voor uw werkzaamheden. Onze handpers, van Stronghold Eyelet Solutions, is een handige werkvriendelijke pers die te gebruiken is voor het bevestigen van uw zeilringen in een doek of zelfs in een zeil. In onze werkplaats maken wij voor uw de mooiste handpersen, samen met onze werknemers zorgen wij voor prachtige machines. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er voor een handpers nodig is en aan welke criteria de handpers moet voldoen. 

Handpers zeilringen bestellen

Bent u enthousiast geworden over onze handpers, dan kunt u ten allen tijden contact met ons nemen. Wellicht heeft u ook interesse in onze zeilringen?

Wie is StrongHold Eyelet Solutions?

Al 25 jaar heeft StrongHold Eyelet Solutions, onder de naam MSK, ervaring in de zeilring industrie zo ook met onze handpers zeilringen. Wij bieden u een prachtige handpers die nauwkeurig is afgestemd op uw wensen. 

De naam StrongHold heeft in het verleden de interesse en het enthousiasme gewekt van verschillende klanten. Hierdoor zijn wij als bedrijf enorm gegroeid. De combinatie van zeilringen en handpers zeilringen - machines onder één dak,  bleek een schot in de roos te zijn op diverse toepassingen. Dit maakt het merk StrongHold een duidelijk en krachtig merk. 

Verzenden en retourneren van uw handpers zeilringen

Heeft u een handpers zeilringen bij ons besteld maar is de machine niet helemaal naar u wens? Dan bieden wij u de optie om de handpers te retourneren. Indien u niet tevreden bent over uw order en u wilt de goederen retourneren dan is dit mogelijk. U heeft bij ons twee opties. U kunt u machine inruilen voor een andere machine of zeilringen of een krijgt een tegoedbon van ons.

In het retourneren van uw aankoop zitten wel een aantal volg regels aanvast zodat wij u goed van dienst kunnen zijn en wij samen met u de retour goed kunnen verwerken. 

Graag zouden wij geinformeerd worden over de naderende retour verzending. Dit is nodig omdat u van ons een retourcode krijgt. U kunt tot 7 dagen na ontvangst uw aankoop retourneren. Als u uw aankoop na 14 dagen en binnen de 3 maanden termijn terug stuurt dan moeten wij helaas administratieve kosten erbij bereken, deze liggen tussen de 15% en 25%. Alle aankopen dienen in de originele verpakking en in verkoopbare staat terug te worden gestuurd. De kosten van het retour is voor uw eigen rekening. Uw zending moet worden verstuurt met de retourcode. Daarnaast zien wij graag uw naam, adres telefoonnummer en klantnummer bij de retourzender zodat wij snel uw terugzending kunnen verwerken.