Zeilringen metaal nodig?

Zeilringen metaal online kopen

zeilringen metaalHeeft u zeilringen metaal nodig? Bent u op zoek naar zeilringen metaal? Bij StrongHold Eyelet Solutions bent u op de juiste plek. Wij helpen u graag met uw keuze in zeilring metaal. Neemt u gerust een kijkje in ons assortiment.

Wie zijn wij?

Al 25 jaar heeft StrongHold Eyelet Solutions, ruime ervaring in de zeilring industrie. Zo ook met onze unieke zeilring metaal. Wij bieden u een ruim aanbod aan in specifieke metalen zeilringen. Wij hebben zeilringen in verschillende soorten en maten.

De naam StrongHold komt voort uit MSK. MSK is opgericht door Maurice Schoenenmakers. Maurice heeft in het verleden de interesse en het enthousiasme gewekt van divers klanten. Daardoor kon StrongHold goed meegroeien. De combinatie van metalen zeilringen en machines onder één dak, bleek een schot in de roos te zijn. 

Zeilringen metaal kopen

Wij hebben een breed assortiment zeilringen metaal voor u samengesteld. Indien u lastig een keuze kunt maken, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Retourneren van uw zeilringen metaal

Heeft u een zeilringen metaal bij ons besteld maar zijn de ringen niet helemaal naar u wens? Dan bieden wij u de optie om de zeilringen metaal te retourneren. Indien u niet tevreden bent over uw order en u wilt de goederen retourneren dan is dit mogelijk. U heeft bij ons twee opties. U kunt u zeilringen inruilen of zeilringen of u ontvangt een tegoedbon.

In het retourneren van uw zeilringen metaal aankoop een paar volg regels vast. Dit is zodat wij u goed van dienst willen zijn en zodat wij samen met u de retour goed kunnen verwerken.   Graag zouden wij geinformeerd worden over de naderende retour verzending. U kunt tot 7 dagen na ontvangst uw aankoop retourneren.  Alle aankopen dienen in de orginele verpakking en in verkoopbare staat terug te worden gestuurd. De kosten van het retour is voor uw eigen rekening. Uw zending moet worden verstuurt met de retourcode. Daarnaast zien wij graag uw naam, adres telefoonnummer en klantnummer bij de retourzender zodat wij snel uw terugzending kunnen verwerken.