Grommet machine

Grommet machine bestellen

Wilt u een grommet machine kopen? En bent u daarom op zoek naar een leverancier van grommet machines? Bij StrongHold kunt u meerdere grommet machines vinden. We geven u graag advies over de aanschaf van een grommet machine, zodat u precies weet welke grommet machine u nodig heeft. Een grommet machine van StrongHold zorgt voor een perfect eindresultaat en een soepel productieproces. We vertellen u graag meer over onze grommet machines.

Een grommet machine van StrongHold

StrongHold is opgericht door Maurice Schoenmakers. Hij is met MSK al 25 jaar een begrip in de zeilringindustrie. Vanuit de kennis en ervaring die hij in de afgelopen jaren heeft opgebouwd is StrongHold opgericht. Met StrongHold bieden we u innovatieve machines die zorgen voor een hoog rendement. Ook een grommet machine levert u verschillende voordelen op. StrongHold biedt u een uniek concept. We bieden u namelijk de combinatie van zeilringen en zeilringenmachines, welke heel nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd. De combinatie van zeilringen en zeilringmachines onder dezelfde noemer, het blijkt te zorgen voor veel enthousiasme onder een steeds groter wordende groep klanten en voor een aanzienlijke verbetering ten aanzien van verschillende toepassingen. Wij zijn het adres voor uw nieuwe of gebruikte grommet machine.

De voordelen van een grommet machine van StrongHold

De grommet machines van Stronghold maar ook onze ringen en tegenringen worden met de grootst mogelijke precisie vervaardigd in een moderne, Europese fabriek. Dit zorgt ervoor dat er vrijwel geen sprake is van toleranties. We gaan altijd uit van de combinatie zeilring (zeiloog, zeilkous) en ringmachine. De zeilringen en zeilringmachines worden bij StrongHold haarscherp op elkaar afgestemd. Dit heeft als gevolg dat het productieproces soepel verloopt en dat de kans op storingen minimaal is. 

Bij StrongHold bieden we u een zeer breed aanbod van machines. U kunt bij ons terecht voor nieuwe machines maar we bieden ook gebruikte machines aan. U kunt een machine kopen, maar vaak is er ook een mogelijkheid om een machine een tijd te huren. Dit kan handig zijn op het moment dat u de machine maar een korte periode nodig zult hebben. Neem contact met ons op als u hier meer over wilt weten. 

U kunt bij StrongHold ook altijd rekenen op technische support. Hierdoor kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Is er sprake van een probleem? Laat het ons weten! We kunnen bij StrongHold ook de opleiding van uw medewerker verzorgen. We hebben een eigen technische dienst en een eigen werkplaats. Hiermee kunnen wij problemen snel voor u verhelpen. We kunnen u telefonisch ondersteuning geven maar we kunnen u ook op locatie komen helpen. We lossen problemen graag snel voor u op!