Zeilringen bestellen

Online zeilringen bestellen

zeilringen bestellenZeilringen bestellen bij Stronghold Eyelet Solutions is de beste keuze die u kunt maken! Bij Stronghold Eyelet Solutions heeft u een ruime keuze in het bestellen van zeilringen. Zo bieden wij u een breed assortiment aan in kunststof zeilringen en RVS zeilringen. U kunt in onze webshop heel eenvoudig zeilringen bestellen. In onze webshop vindt u een duidelijk en uitgebreid overzicht met onze aanbod en zeilringen. Doordat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben in de zeilindustrie weten wij als geen ander dat goede zeilringen essentieel zijn voor uw zeildoeken. Zeilringen bestellen bij Stronghold kan heel eenvoudig via onze website. In onze online webshop ziet u een duidelijk overzicht welke mooie producten wij u aanbieden. Ook voor speciale aanvragen kunt u bij ons terecht. Wij vragen u dan vriendelijk of u het formulier in wilt vullen. Naast dat wij nieuwe zeilringen produceren, hergebruiken wij ook oude zeilringen. Zo helpen wij ook het milieu een handje met het zeilringen bestellen.

 

Zeilringen bestellen bij Stronghold Eyelet Solutions

Stronghold Eyelet Solutions is een zijtak van het prachtige bedrijf MSK. MSK is een begrip in de regio en ver daar buiten. Door de jarenlange ervaring van MSK bieden wij u de beste kwaliteit zeilringen, zeilogen en zeilmachines aan. Doordat wij zeilringen en ringmachines onder één dak vangen zijn wij een uniek bedrijf in onze branche. Wij beschikken hierdoor over een eigen technische dienst en werkplaats voor onderhoud, revisie, aanpassingen, specials en het verhelpen van storingen. 

Door onze machines kunnen wij een haarscherpe afstemming maken tussen de zeilringen en de ringmachines. Wij bieden u zowel ringmachines als zeilringen aan die nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd. Hiermee zorgen wij voor perfect op elkaar afgestemde producten. 

Naast onze jarenlange ervaring en expertise in de zeilindustrie kunnen wij er ook voor zorgen dat uw medewerkers over de juiste opleidingen beschikken. Wij bieden cursussen en opleidingen aan. Wij weten als geen ander dat de zeilindustrie met de dag verandert. Hierdoor is het van belang dat alle nieuwe regels en richtlijnen bekend zijn bij uw medewerkers. Heeft u interesse in onze cursus of opleidingsaanbod? U kunt uw vragen telefonisch aan ons stellen. Onze medewerkers staan u graag te woord over de voordelen en mogelijkheden met betrekking tot de cursussen en opleidingen via Stronghold Eyelet Solutions. 

Zoals u ziet, bieden wij u een breed aanbod in producten, maar ook in cursussen en opleidingen. Wij vertellen u graag over onze bevindingen en ervaringen op het gebied van de zeilindustrie.